Auto M&W sprl,
uw expert-garagist en automonteur in Brussel.

Bent u op zoek naar een klantgerichte garage met een vriendelijk onthaal voor de klanten, efficiënt en snel uitgevoerd werk van degelijke kwaliteit, dat alles geleverd door vakmensen die rasechte autoliefhebbers zijn? Garage M&W staat voor u klaar voor alle soorten herstellingen.

Wij zijn open van maandag tot en met zaterdag, van 09.00 u tot 18.00 u, en zonder afspraak beschikbaar op eender welk moment van deze dagen om u te helpen.

Ongeacht de reden waarvoor u bij ons binnenstapt, voor een herstelling, een snelle of consequente  pechverhelpingeen technische keuring of om te komen kijken wat we te bieden hebben aan verschillende tweedehandswagens en accessoires, u wordt altijd verwelkomd in een familiale en gezellige sfeer.

Auto M&W, is in de eerste plaats een verhaal van dienstverlening en betrokkenheid, gekoppeld aan professionalisme en autodeskundigheid.
Wenst u meer informatie over onze verschillende diensten? Wenst u meer te weten over onze manier van werken? Dan nodigen wij u graag uit om ons even te bellen op het telefoonnummer +32 (0)477 / 83.50.20 of om ons rechtstreeks te contacteren via ons formulier.