Een pechdienst
zelfs over de grenzen!

Een probleempje onderweg op uw gebruikelijk traject, wil uw auto niet starten of kunt u niet naar uw werk wegens een mechanisch probleem? Wij weten maar al te goed hoe dit een hele dag kan verknoeien. Daarom staan we bij Auto M&W paraat om ons zo snel mogelijk te verplaatsen om u te hulp te komen, ongeacht het uur en de plaats!

Autopech, een ongeval, zonder benzine op een afgelegen plaats, een lekke band of een lege batterij... Aarzel niet langer en bel ons onmiddellijk op 02/ 203.37.00. Auto M&W komt u razendsnel te hulp!

De pechdienst van Auto M&W staat 7 dagen op 7 paraat en verplaatst zich overal in België en in de BENELUX. We zijn zeer reactief en altijd beschikbaar, dus we kunnen ons zo snel mogelijk verplaatsen om ervoor te zorgen dat uw dag toch nog op de mooist mogelijke manier eindigt!

Zit u vast en heeft u hulp nodig? Contacteer ons dan meteen per telefoon op +32 (0)477 / 83.50.20. Zo kunnen wij direct een van onze deskundigen naar u sturen opdat hij u zo snel mogelijk kan komen helpen.